In acest moment 2770 filme online pe site.

Filme Online 2021 Subtitrate in Romana, Filme Noi

Description 4 ani
Un pas în urma serafimilor 2017

Categorie: 2017, Drama, Romanesti

In Romana: Un pas în urma serafimilor 2017

Nota Imdb: 8.7

Regizor: Daniel Sandu

Descriere: Un pas în urma serafimilor 2017 online subtitrat il prezinta pe Gabriel, un adolescent care își dorește să devină preot și intră într-un seminar teologic ortodox. Inițial încearcă să se adapteze mediului, dar în cele din urmă își dă seama că sistemul este complet corupt și abuziv; nu după multă vreme, el și alți trei colegi sunt etichetați de consiliul școlii drept elevi-problemă. Prinși în lupta pentru putere între un preot incoruptibil, dar abuziv, și un profesor laic viclean și corupt, elevii învață că minciuna, furtul, manipularea și trădarea sunt aptitudini pe care trebuie să și le însușească pentru a rezista în seminar.

Tag-uri: , , ,

Publicat de : Film-Online.ro

Un pas în urma serafimilor 2017 - Film Online Subtitrat

25
( Calitate HD )

Un pas în urma serafimilor 2017 film online subtitrat

server 1

Comments Comenteaza Filmul
 

“Un pas în urma serafimilor 2017” Movie 6 Comment .
 1. Diana - 3 ani

  Bun filmul, interesant,merita vazut…

 2. Dragomir Georgiana - 3 ani

  Dumnezeu e in inima ta, El te iubeste atat de mult, se gandeste atat de mult la tine si te vrea fericit nu doar in Rai, dar si aici pe Pamant. Filmul deschide multe discutii despre adevarata credinta, cea lucratoare, despre prietenie, despre cum multi habar nu au sa fie parinti, pun atata presiune pe copii lor, ii abuzeaza psihic, fizic…

 3. ionut - 3 ani

  de ce merge asa de greu,cu intreruperi?

 4. Vlad - 3 ani

  Am făcut seminarul. Pot să confirm că multe dintre scenarii pot fi deplin inspirate din realitate. Poate chiar toate. Totuși, TOTUȘI, seminarul nu se reduce la aceste scene. Filmul aduce în prim-plan doar aspectele negative ale vieții unui posibil seminarist. Regizorul acționează ca o muscă care trage la rahaturile prin care a trecut sau prin care poate să treacă un seminarist. Și totuși sunt atât de multe lucruri și oameni minunați cu adevărat care pot fi întâlniți pe băncile acestor școli. Colegi devotați unei vieți alese, cuminți, curate și plini de vocație. Pedagogi responsabili și profesori dedicați, preoți cu har și plini de iubire.

 5. Gabi - 2 ani

  Dacă ai fi făcut Seminarul la Galați, nu mai spuneai așa. Filmul e inspirat dintr-o realitate crudă.În perioada 1990-1995 când l-am făcut eu majoritatea tovarășilor preoți și pedagogi cu mici excepții, acționau exact ca ,,părintele,, Ivan din film.De ce? Pentru că nu erau duhovnixci adevărați capabili să modeleze niște copii iar cine era turnător primea parohie bună după ce termina Seminarul, cu condiția ca părinții să le care la popi cu nemiluita.Întrebarea e: Cine au acum parohiile cele mai bune? Bun subiect de mediatație ,nu?? Cam așa stă treaba în B.O.R. și la ora actuală.Pentru că se fac trazacții cu parohii mănoase și acum.De ăștia trebuie să scăpăm pentru ca Biserica Ortodoxă să fie ce trebuie să fie.