In acest moment 2204 filme online pe site.
Description 1 an
Un pas în urma serafimilor 2017

Categorie: 2017, Drama, Romanesti

In Romana: Un pas în urma serafimilor 2017

Nota Imdb: 8.7

Regizor: Daniel Sandu

Descriere: Un pas în urma serafimilor 2017 online subtitrat il prezinta pe Gabriel, un adolescent care își dorește să devină preot și intră într-un seminar teologic ortodox. Inițial încearcă să se adapteze mediului, dar în cele din urmă își dă seama că sistemul este complet corupt și abuziv; nu după multă vreme, el și alți trei colegi sunt etichetați de consiliul școlii drept elevi-problemă. Prinși în lupta pentru putere între un preot incoruptibil, dar abuziv, și un profesor laic viclean și corupt, elevii învață că minciuna, furtul, manipularea și trădarea sunt aptitudini pe care trebuie să și le însușească pentru a rezista în seminar.

Tag-uri: , , ,

Publicat de : Film-Online.ro

Un pas în urma serafimilor 2017 - Film Online Subtitrat

16
( Calitate HD )
Loading...

Un pas în urma serafimilor 2017 film online subtitrat

server 1

server 2

server 3

38.366 views
Comments Comenteaza Filmul
 

“Un pas în urma serafimilor 2017” Movie 5 Comment .
 1. Diana - 11 luni

  Bun filmul, interesant,merita vazut…

 2. Dragomir Georgiana - 11 luni

  Dumnezeu e in inima ta, El te iubeste atat de mult, se gandeste atat de mult la tine si te vrea fericit nu doar in Rai, dar si aici pe Pamant. Filmul deschide multe discutii despre adevarata credinta, cea lucratoare, despre prietenie, despre cum multi habar nu au sa fie parinti, pun atata presiune pe copii lor, ii abuzeaza psihic, fizic…

 3. ionut - 5 luni

  de ce merge asa de greu,cu intreruperi?

  • ionut82 - 5 luni

   Probabil conexiune ”slaba” internet, reincercati

 4. Vlad - 2 luni

  Am făcut seminarul. Pot să confirm că multe dintre scenarii pot fi deplin inspirate din realitate. Poate chiar toate. Totuși, TOTUȘI, seminarul nu se reduce la aceste scene. Filmul aduce în prim-plan doar aspectele negative ale vieții unui posibil seminarist. Regizorul acționează ca o muscă care trage la rahaturile prin care a trecut sau prin care poate să treacă un seminarist. Și totuși sunt atât de multe lucruri și oameni minunați cu adevărat care pot fi întâlniți pe băncile acestor școli. Colegi devotați unei vieți alese, cuminți, curate și plini de vocație. Pedagogi responsabili și profesori dedicați, preoți cu har și plini de iubire.