In acest moment 2770 filme online pe site.

Filme Online 2021 Subtitrate in Romana, Filme Noi

Description 4 ani
The Deer Hunter 1978

Categorie: Drama, Razboi, Vechi

In Romana: The Deer Hunter 1978

Nota Imdb: 8.2

Regizor: Michael Cimino

Descriere: Vizionati filmul online The Deer Hunter - Vanatorul de Cerbi 1978 unde Michael, Steven si Nick sunt tineri muncitori din Pennsylvania care se inroleaza in armata pentru a lupta in Vietnam. Inainte de a pleca, Steven se casatoreste cu Angela, care este insarcinata, si petrecerea lor de nunta este de asemenea si petrecerea lor de ramas bun. Dupa mult timp, cei trei prieteni cad in mainile Vietcongului, si sunt dusi intr-un lagar, unde sunt fortati sa joace ruleta ruseasca unul impotriva celuilalt. Michael face ca ei sa evadeze, dar in curand ei sunt separati din nou.Vizionare placuta!

Tag-uri: , ,

Publicat de : Film-Online.ro

The Deer Hunter 1978 - Film Online Subtitrat

1
( Calitate Buna )

Vanatorul de Cerbi 1978 online subtitrat in romana

server 1

server 2

server 3

Comments Comenteaza Filmul
 

“The Deer Hunter 1978” Movie 3 Comment .
  1. boasca - 3 ani

    Wow!Ce film!Despre americani si rusi(imigranti)dintr-un orasel din Pennsylvania.Steve(rus la origine)serveste cu mandrie Patria (S.U.A.) si merge la razboi in Vietnam unde este schilodit. Odata cu el merg Mike si Nick(americani).Nick „ramane” in Vietnam sa joace ruleta ruseasca.Mike incearca sa-l salveze pe Nick.

  2. boasca - 3 ani

    hmmm…titlu filmului„Vanatorul de cerbi” se refera la sacriciul unor americani ca Steve(chiar daca la origini era rusnac) schilodit pe front si Nick(care chiar daca scapa dintr-un lagar vietnamez cu Mike)e incapabil sa-si mai revina din cauza traumelor psihice si „pierde” tot la ruleta ruseasca.Mike e singurul dintre ei care scapa intreg dar nu va mai lau „la tinta” nici un cerb desi toti 3 erau inainte de razboi vanatori.FILM DE OSCAR 100%.

  3. boasca - 3 ani

    Multumesc d-lui M.Cimino pantru acest film cat si pentru filmul Taramul fagaduintei din 1980.Filme de Oscar.