In acest moment 2770 filme online pe site.

Filme Online 2021 Subtitrate in Romana, Filme Noi

Description 2 ani
Interstellar 2014

Categorie: Aventura, Mister, Sf

In Romana: Interstellar 2014

Nota Imdb: 8.6

Regizor: Christopher Nolan

Descriere: Vizionati filmul Interstellar: Călătorind prin univers 2014 online gratis cu subtitrare in limba romana - Un premiu şi 4 nominalizări Oscar, o nominalizare Globul de Aur, un premiu şi 3 nominalizări BAFTA.În contextul în care existența omenirii pe Terra este amenințată, un grup de exploratori depășește limitele spațiului și cucerește imensele distanțe ale unei călătorii interstelare.Vizionare placuta!

Tag-uri: , , ,

Publicat de : Film-Online.ro

Interstellar 2014 - Film Online Subtitrat

14
( Calitate HD )

Interstellar: Călătorind prin univers 2014 filme online la calitate hd

Comments Comenteaza Filmul
 

“Interstellar 2014” Movie 4 Comment .
 1. Lucian - 2 ani

  Un film genial. L-am savurat minut cu minut. Iar muzica lui Hans Zimmer e pe masura.

 2. IO - 2 ani

  Mda! Un film interesant pentru dintr-aia cu capu-n nori… Visătorii care în rahatul civilizație actuale au nevoie de câte o doza de SF ca să uite realitatea cotidiană. Prefer filme bazate pe intâmplări reale… Si apropos de realitate…. Jules Verne și alții au prevăzut multe chestii din viitor însă tot din acel izvor din care s-au inspirat aceștia avem și o AVERTIZARE, cum că ”ființa umană nu va ajunge cu adevărat în Univers, decât numai după ce își va fi rezolvat problemele sociale.” Sîc!!! Iar ritmul și direcția ”științei„ actuale miroase mai degrabă a autodistrugere, autodegenerare, autoextincție! DIN PĂCATE!!! Așadar, Filme de avertizare pe tema asta ar trebui făcute și nu bășini frumos ambalate… :-(( Altfel nu vom fi decât o altă civilizație dispărută ca și precedentele. Cică am fi a -5-a… Mulțumesc oricum adminului și traducătorilor pt osteneală :-))

 3. alex - 2 ani

  Esti mult prea mic pt marimea cuvintelor tale @IO
  Ramai la ce poti cuprinde cu mintea ar fi sfatul meu.
  Un film e un film (entertainment) trateaza-l ca atare.

 4. alex - 2 ani

  Aici se comenteaza despre film nu despre cugetarea si perspectiva ta vis-a-vis de rasa umana si orice mai cuprinde ea si ingrijorarile tale.